návrat na hlavní stranu

Tento nezávislý server mapuje kulturní, sportovní a společenský život v České republice, členské zemi UNESCO.

Spring Summer 2017

Začátek akce: 26.05.2017 (pá)
Předpokládaný konec: 26.05.2017 (pá)
Druh akce: Neupřesněno
Místo konání: Ostrava: Ostrava
Fashion Rooster – Spring Summer 2017, 26. 5. 2017 – Elektra Ostrava
Předkládáme Vám s dovolením pozvání na akci Spring Summer 2017, která se koná 26. 5. 2017 od 18:00 v kavárně ELEKTRA v Ostravě.
Děkujeme za projevenou důvěru a zájem o další setkání v atraktivním módním a business klubu Fashion Rooster, kde se potkává příjemná atmosféra i zábava s prestižní módní společností.
Před měsícem (7. 4. Elektra Ostrava), jsme úspěšně "odlaunchovali" oficiální zahájení. Nyní navazujeme další akcí, která posouvá módní klub Fashion Rooster zase o několik příček dál.
Na květnové setkání jsme si připravili zcela neokoukaný program, srdečně Vás zveme. Z módy Vám chceme představit vždy jen to nejlepší, což uvidíte. Na sérii módních přehlídek Jaro/Léto 2017 k nám přijedou nejlepší čeští i zahraniční návrháři a představí aktuální značky. Mezi výrazná módní jména patří např. Jakub Polanka, luxusní německá značka Luisa Cerano, nebo také limitovaná kolekce Barbary Nesvadbové (navíc spisovatelka a šéfredaktorka Harper´s Bazaar), která pro internetový concept store vytvořila svou limitovanou kolekci a sama ji v Ostravě představí.
A co více? Všechny tyto kolekce a další zajímavé, pro Váš šatník zcela neotřelé a originální kousky, si můžete v den setkání klubu osobně zakoupit! Jelikož účast na módním klubu Fashion Rooster je prominentní, máme pro Vás připraveny dárkové vouchery v hodnotě 1000,- Kč, které můžete využít při nákupu a k tomu dárkové balíčky pro každého z Vás, jako pozornost za přízeň a podporu české módní scény. Věříme, že budete odcházet spokojeni a doslova nabití módou i novým pohledem na trendy a styl, z nichž budete celé Jaro a Léto čerpat!
Nezapomínáme také na to, abyste se při setkání klubu cítili opravdu výjimečně, a tak budete mít možnost ochutnat moderní raut, výborná moravská vína, či potkat se s velmi zajímavými hosty a členy klubu z řad úspěšných českých podnikatelek, majitelek firem nebo také pořadatelů zajímavých projektů, což dává možnost velmi pozitivně zúročit ve Vašem vlastním businessu či podnikání.
Tak jako móda skýtá rozličné trendy, tak i my Vám nabídneme doprovodnou hudbu více žánrů. Během večera podbarví program současnou hudbou zkušený DJ a následně se můžete zaposlouchat se skleničkou dobrého moku v ruce do hudebního a pěveckého projevu cimbálové muziky Konopjan, která umí zahrát k po slechu, k tanci i na přání.
Spring Summer 2017 se koná 26. 5. 2017 od 18:00 v kavárně ELEKTRA v Ostravě. Jste srdečně vítáni.
Doporučujeme rezervaci vstupů na níže uvedené emailové adrese v dostatečném předstihu, neboť kapacita míst v přehlídkové části je omezena. V příloze je plakátek.
Hezké dny Vám s úctou přeje Módní & Business klub Fashion Rooster
Fashion community and lounge
--
Denisa Šuster
Ředitelka Ostrava Fashion Weekend
Mail: denisa.ofw@email.cz
Ph.: +420 724 805 595
www.ofw.cz


Módní klub Fashion Rooster Spring Sumnmer 2017 Ostrava Elektra 26. 5. 2017
Z: zdenek.tofel@rozhlas.cz
Základní informace: Ostrava
Autor:Hana Wernerová (Folklorní sdružení ČR)
e-mail: wernerova@fos.cz
organizace: č. 56
Aktualizace:20.05.2017 v 00:27 hodin

VYHLEDÁVÁNÍ V DATABANCE AKCÍ


Copyright 1998-2024 © Luděk Šorm